Unictwirl.nl > ★ Informatie

★ Informatie

Wat kost het

De contributie voor twirl lessen is € 9,75 per maand

Borg

Borg voor de baton á 35 euro , na betaling van de borg mag je je baton mee naar huis nemen, deze wordt omgeruild als je eruit bent gegroeid zo hoef je niet steeds een nieuwe te kopen. De borg ontvang je retour als je hem inlevert.

contributie

Inbegrepen: lesgeld, lesattributen (pompons linten ed), verzekeringen, deelname aan optredens en activiteiten, wedstrijddeelname, lidmaatschap landelijke sportbond , kleding bij optredens en wedstrijden.

Je bent lid voor een heel seizoen, de seizoenen lopen gelijk met een schooljaar.

Opzegging dient voor 1 juni van het lopende seizoen schriftelijk te worden gedaan.Dit ivm opgaves voor lidmaatschappen verzekeringen en wedstrijdopgave.

De contributie mag per maand, kwartaal of jaar worden voldaan. Ook is het mogelijk de contributie te voldoen via het jeugdcultuurfonds indien u daarvoor in aanmerking komt. Vragen hierover kunt u stellen bij Marijke Kroezen onze penningmeester.

Schoenen

Twirlschoenen heb je pas nodig als je aan wedstrijden gaat deelnemen. Voor optredens buiten de wedstrijden om kun je ook zwarte gymschoentjes met een harde zool gebruiken. De trainer zal aangeven wanneer het nodig is om twirlschoenen aan te schaffen. Voor wedstrijden zijn deze schoentjes verplicht.

Trainingskleding

Het is handig om de onderstaande kledingvoorschriften in acht te nemen

  • strakke top liefst met spaghettibandjes(liefst in het zwart),in de winter mag hierop tijdens de warming-up een vestje o.i.d. gedragen worden
  • Zwarte nauwsluitende broek (jazzpants)
  • Ballet-, twirl- of soepele gymschoentjes
  • Haren dienen uit het gezicht en op een hoge staart of knot gedragen te worden
  • Sieraden af, behalve kleine oorknopjes (sieraden kunnen je beperken in je bewegingen of je kunt eraan blijven haken)