Unictwirl.nl > ★ Wie doet wat

★ Wie doet wat

 

Voorzitter    Mira Dooms

P1090682

Mira Dooms is de voorzitter van Unic.

Zij verzorgt de kleding en de make-up en helpt overal waar ze helpen kan. Zij is taxi chauffeur voor kinderen met speciaal onderwijs. Dat doet zij met veel liefde en passie. Ook is zij heel creatief en maakt zij geweldige leuke woonaccessoires en cadeaus.

Toen Mira klein was heeft ze ook bij de majorette gezeten maar niet lang. Haar dochter is ook al wat jaren aan het twirlen binnen Unic en doet dat met heel veel plezier.

Mira: ‘we zorgen elk jaar weer voor een leuke, spetterende show met de Taptoe in Zaamslag. Dat zijn echt kippenvel momentjes. Die stralende gezichtjes en de leuke reacties uit het publiek.. Ja, daar doen we het voor. Ook de wedstrijden die we zo 3 a 4 x per jaar hebben zijn leuke, gezellige dagen. We presteren niet op heel hoog niveau we willen vooral samen bezig zijn en samen iets leuks neer zetten. Het is dan wel heel erg leuk om die vooruitgangen te zien van de leden en de punten van de jury. Zo hebben we dan ook veel medailles en bekers in ons bezit.’

 

Secretaris    Mariska Dekker

P1090675

Ik ben Mariska Dekker en secretaris van Unic. Ik verzorg de mailing naar de leden voor bijvoorbeeld wedstrijden en optredens. En hou de leden op de hoogte van allerlei nieuws.

Mijn dagelijks werk is in ons eigen bedrijf en winkel. In mijn vrije tijd verzorg ik graag al mijn beestjes. En daarnaast hou ik mij bezig met Unic.

Van de allereerste minuut ben ik er al bij en het is nog steeds heerlijk om te zien hoeveel plezier de meiden in de optredens hebben. Dat is ook ons doel, plezier en lol hebben met elkaar. En dan samen een mooie show neerzetten als eindresultaat.

Penningmeester en trainer Marijke Kroezen

P1090684

Marijke Kroezen is onze trainer en heeft al heel wat jaren majorette en twirl ervaring.

Als klein meisje is ze begonnen in Katwijk aan zee en heeft daar veel leuke ervaringen aan over gehouden. Als kind heeft ze het majorette met turnen gecombineerd. En in beide sporten veel wedstrijdervaring opgedaan. In 2001 is ze met haar gezin naar Zaamslag verhuisd en sinds 2005 verzorgt zij de twirl en majorette lessen in Zaamslag en met een twirl diploma en coach diploma op zak doet ze dit nog altijd met veel plezier. Het is een veelzijdige sport waarin de leerlingen leren om zichzelf te presenteren , samen te werken en ook hun kunsten kunnen laten zien bij optredens op straat of podium. Je kunt er je creativiteit in kwijt.

Dansen is altijd haar grote passie geweest ,als tiener had ze al haar eigen dansclubje met vriendinnen waarmee ze optredens bij familie en vrienden verzorgde. Veel dansstijlen komen aan bod bij deze sport en ook turnen en ritmische gymnastiek.

Website    Bouw & Onderhoud website…    Ruud Kroezen